Imię i Nazwisko:Greed Flash
Wygląd/b]
[b]Charakter:Greed jest spokojny, aż nadto, czasem wydaje się że w ogóle ich nie odczuwa, ale pomimo zimnego wyglądu z zewnątrz w środku jest ciepłym i miłym osobnikiem, prawdziwe emocje nachodzą go gdy walczy swoją kataną Tsubame. Nosi go przy pasie w pochwie (bez skojarzeń chodzi tu o pochwę na miecz).Pali papierosy chociaż że to nie zgodne z prawem, lecz jego to szczerze nie obchodzi.
Płeć/b]Mężczyzna
[b]Ulubione typy: latający, smoczy, normalny
profesor
Imię i Nazwisko: Aki Yokuzo
Wygląd: przy szarze
bez szara
Charakter: Aki Yokuzo jest samolubnym i cichym chłopakiem. Jego priorytety to pieniądz i własne cztery litery, jedyne co szanuje to pieniądze. Jest inteligentny ale posiada słomiany zapał, Nienawidzi ludzi którzy się łatwo poddają.
Trzy typy pokemonów: Elektryczne,Psyhic,Dark
Ostatnio edytowany przez Aki (2012-07-24 08:38:20)
profesor
Charakter popraw, ma być bardziej szczegółowy
profesor
[Od czyjej lewej? Gadaj nazwę xD]
Profesor dał trenerowi nowego pokemona startera.
Imię i Nazwisko: Johnny Baker
Wygląd:
Charakter: Johnny jest na ogół miły i opanowany, lubi pomagać innym. Należy też do ludzi leniwych. Kiedy coś postanowi nie to nikt i nic go nie przekona do zmiany decyzji Jednak jest troskliwy i bardzo lubi spędzać czas z pokemonami w cichych i spokojnych miejscach.
Trzy typy pokemonów: Robak - Lot - Ziemia
profesor
Na pierwszy rzut oka żaden z tych pokemonów nie przypadł mi do gustu, ale kiedy przyjrzałem się im bliżej doszedłem do wniosku, że dwa z nich są idealnymi kandydatami na mojego startera. Wybór był trudny, ale w końcu dokonałem go - Profesorze, wybiorę jednak Spinaraka.
profesor
Profesor pokiwał głową z szerokim uśmiechem i wycofał pozostałą dwójkę. Wręczył przedmioty na start i wypisał coś na kartce dając swojemu pomocnikowi.